De Pals

Westervoort - Westervoort
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

LANDSCHAPPELIJK WONEN
De uitstraling, de ruimte en de ligging… De Pals is echt een match als je zoekt naar een karakteristieke nieuwbouwwoning in een landelijke omgeving. Het woord ‘vrijstaand of twee onder één kap woning’ doet De Pals eigenlijk geen eer aan… het zijn villa’s in het groen.

In De Pals staan straks 4 prachtige halfvrijstaande villa's en 4 luxe vrijstaande villa's in verschillende typen. De woonoppervlakten lopen uiteen van circa 180 tot 200 m². Aan buitenruimte geen gebrek want je woont op een groot perceel van 450 m² tot 1300 m². Iedereen heeft ruimte voor 2 parkeerplaatsen op de oprit, dus naar een parkeerplek hoef je nooit op zoek.

De toegangsweg naar je woning is van jou en van je buren, samen worden jullie eigenaar van jullie eigen straat! De Pals is omgeven door groen en op de achtergrond hoor je de schaapjes en koeien, wat het gevoel van landelijk wonen benadrukt.

Kom straks stapvoets jullie straat in rijden en voel gelijk die ontspanning. Dit is thuis!
LOCATIE
Aan de Pals in Westervoort vind je dit kleinschalige nieuwbouwproject. Deze nieuwe plek in de wijk Emmerik ligt aan de westzijde van het dorp en is ruim opgezet en omgeven door groen.
Westervoort vormt samen met de gebieden van de gemeente Zevenaar, Duiven en Montferland de streek Liemers. Wie Westervoort bezoekt komt terecht in een stukje Nederland op de splitsing van de rivieren Rijn en IJssel. Het landschap tussen de rivieren is overweldigd mooi met haar uiterwaarden.
Het heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A12 en het dorp heeft een treinstation. Westervoort heeft alle voorzieningen in de directe omgeving, zoals winkels, scholen, een winkelcentrum, sporthal, tennisbanen en een rijk verenigingsleven, zowel op sport – als cultuurgebied.

Voor meer informatie zie de projectwebsite www.wonenindepals.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Pals
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westervoort.

Aanmelden